Welkom bij Golfvereniging De Batouwe!

 

Midden in de Betuwe ten noorden van Tiel ligt het plaatsje Zoelen. Hier vindt u onze schitterende 36-holes baan. Een volwaardige 27-holes baan met A status en een 9-holes par 3 en 4 baan. De baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks.

Golfvereniging De Batouwe is een actieve en bruisende golfvereniging met meer dan 1000 volwassen leden en zo'n 100 jeugdleden. Zij heeft diverse commissies, die de activiteiten vorm geven en organiseren.
Zo worden er regelmatig wedstrijden voor zowel de recreatieve golfer als voor de meer competitieve golfer georganiseerd. Er is tevens veel aandacht voor de beginnende (jeugd)golfer. In 2014 werd door het NGF  de certificering 'Committed to Jeugd' toegekend. Maar ook voor de golfers die het liefst met familie of vrienden de baan in gaan zijn er ruime speelmogelijkheden.
De Batouwe schrijft ieder jaar diverse teams in voor de NGF-competitie.
De vereniging ondersteunt het initiatief van de Stichting 'Batouwe Minder Valide Golf' (BMVG). Deze Stichting is opgericht door leden van onze vereniging. Voor meer informatie klikt u het logo in de kop van deze pagina aan.

Omdat er op ons golfcomplex veel aandacht is voor flora, fauna en ecologie ontving De Batouwe in 2011 het prestigieuze GEO-certificaat.

Wilt u lid worden?

U kunt zich als lid aanmelden bij het Secretariaat van de Vereniging, via mail secretariaat@debatouwe.nl of u kunt bellen 0344-631031. Informatie over het lidmaatschap vindt u hier.


Proeflidmaatschap van 3 maanden? Lees hier meer!


U bent van harte welkom!

Secretariaat dicht van 25 juli tot en met 18 augustus
Inschrijving NGF Competitie 2017 geopend!