Afsluiting Zoelense Zandweg


Aanleg nieuwe rijbaan Zoelense Zandweg

De werkzaamheden starten op 1 oktober en duren tot eind november 2018.

De werkzaamheden op de Zoelense Zandweg zijn op te delen in twee werkvakken:
- Werkvak 1 ligt tussen de Mauriksestraat en het Zoelensestraatje. In dit deel wordt de gehele rijbaan verwijderd, een nieuwe fundering aangelegd en een nieuw asfaltpakket aangebracht.
- Werkvak 2 ligt tussen het Zoelensestraatje en de Rooyensteinsebrug. In dit deel wordt de rijbaan verbreed en voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag.

Verkeersmaatregelen en planning >> plattegrond omleidingsroute
De rijbaan voor werkvak 1 wordt gedurende de gehele uitvoeringsperiode afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Mauriksestraat-Tielsestraat-N320-De Heuvel-Oost Kanaalweg.
Werkvak 2 wordt ook afgesloten voor doorgaand verkeer, maar blijft wel beschikbaar voor bezoekers van Duikcentrum De Beldert en voor verkeer afkomstig van de parkeerplaats bij de Holland Evenementen Groep. Dit betekent dat bezoekers van de golfbaan de omleiding voor het doorgaande verkeer moeten volgen. Bezoekers van de kleine golfbaan kunnen de baan bereiken via de Strandweg/Zoelensestraatje.

Uitzonderlijke situatie op 8, 9 en 10 oktober
Van maandag 8 oktober t/m woensdag 10 oktober zijn er werkzaamheden aan het Maurikgemaal in de Oost Kanaalweg. Hiervoor moet de gehele rijbaan worden afgesloten.
Aangezien deze weg onderdeel uitmaakt van onze omleidingsroute, geldt er voor deze dagen een uitzonderlijke situatie. Het verkeer vanuit noordelijke richting wordt omgeleid via de Essenbos en Koopsestraat.
Bezoekers van het Duikcentrum, duikvereniging en de golfbanen worden gedurende deze dagen geleid via het terrein van de Holland Evenementen Groep over de Strandweg en het Zoelensestraatje.