Starttijd reserveren


_____________________________________________ 

 

Voor het golfen op De Batouwe moet een starttijd worden gereserveerd. U kunt hiervoor bellen met de receptie van de baan of dit online doen via bijgaande link.

 

Er is de mogelijkheid om een 4-ball flight te reserveren. De Marshal kan echter in het hoogseizoen, voor of tijdens de ronde, beslissen om deze op te splitsen in twee keer een 2-ball. Dit om de doorstroming in de baan te bevorderen. We vragen uw begrip hiervoor.


De receptie wil graag weten wie zich in de baan bevinden. Bijvoorbeeld in geval van calamiteiten. Meld u zich daarom, voordat u de baan ingaat, bij de receptie of na sluitingstijd van de receptie bij het restaurant!


Door weersomstandigheden kan het zijn dat de baan (tijdelijk) gesloten is. Informatie hierover vindt u achter bijgaande button op de homepage van deze website. Hier wordt de actuele baanstatus bijgehouden.


Mocht u later onverhoopt verhinderd zijn en geen gebruik kunnen maken van uw starttijd, annuleer deze dan online of bel met de receptie. Mogelijk kan iemand anders er dan gebruik van maken.

 

Wij wensen u veel golfplezier op De Batouwe! 

 


Receptie 0344 624370

Online starttijd boeken


Instructie online starttijd boeken