Beleef De Batouwe!

 

Midden in de Betuwe ten noorden van Tiel ligt het plaatsje Zoelen. Hier vindt u onze schitterende 27-holes baan met A status. De baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks.

Golfvereniging De Batouwe is een actieve en bruisende golfvereniging met ongeveer 1050 leden. Zij heeft diverse commissies, die de activiteiten vormgeven en organiseren.
Zo worden er regelmatig wedstrijden voor zowel de recreatieve golfer als voor de meer competitieve golfer georganiseerd. Er is tevens veel aandacht voor de beginnende (jeugd)golfer. 
In 2014 werd door de NGF de certificering 'Committed to Jeugd' toegekend. Maar ook voor de golfers die het liefst met familie of vrienden de baan in gaan zijn er ruime speelmogelijkheden. De Batouwe schrijft ieder jaar diverse teams in voor de NGF-competitie.
De vereniging ondersteunt het initiatief van de Stichting 'Bevordering Minder Validen Golf' (BMVG). Deze Stichting is opgericht door leden van onze vereniging. Voor meer informatie klikt u op het BMVG logo onderaan deze pagina.

Het beheer van onze golfbaan is gericht op het ontwikkelen en behouden van de natuurwaarden. Trots zijn wij op het prestigieuze GEO-certificaat dat in 2011 aan ons rijk ecologische golfcomplex is toegekend vanwege onze aandacht gericht op een duurzame bedrijfsvoering.
Wilt u lid worden?

U kunt zich aanmelden voor een lidmaatschap bij het Secretariaat van de Vereniging door het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar secretariaat@debatouwe.nl of u kunt bellen 0344-631031.


Van harte welkom!


De foto's op deze website zijn o.a. gemaakt door Kees van Rijsbergen en Piet Krijger.


Alarmnr.: 0344 633125


Baanstatus klik hier

Laatste nieuws

Het nieuws kun je het gemakkelijkst volgen via de app 'De Batouwe'. Download de app en log in met je e-mailadres en wachtwoord. 
Problemen? Mail naar 

Opfriscursus golfregels voor competitiespelers op 1 april
Verslag zesde Wintercup zaterdag 4 februari
Nieuw in 2023: Koppelrondes
Golfregelcursus 17, 20 en 24 april 2023
Bekijk de activiteitenkalender 2023!
Beter en Gezond Golf trainingen 2023
Terrasruling: bal op verkeerde green
Bart van Gelderen geslaagd voor Clubreferee examen