Battle of the Sexes 10 april


Op maandag 10 april (tweede paasdag) spelen we voor het eerst de ‘Battle of the Sexes’, een wedstrijd van de mannen tegen de vrouwen. We spelen greensomes waarbij de mannen tegen vrouwen spelen met vergelijkbare handicaps, maar wel met handicapverrekening. Dat maakt het wel zo eerlijk. Iedereen met een handicap t/m 54 kan meedoen. 

De mannen wordt gevraagd om als het even kan in het blauw te spelen, de vrouwen in het roze. In vele andere clubs over de hele wereld wordt deze wedstrijd georganiseerd, in verschillende formats maar altijd met het mes tussen de tanden. Er staat natuurlijk ook wel wat op het spel! Maar daarna natuurlijk wel gezellig aan de borrel waarbij de wisselbeker wordt uitgereikt aan de winnende ploeg, die dan een jaar lang ‘bragging rights’ (het recht om op te scheppen) heeft. 

Op het moment van schrijven is de belangstelling al heel behoorlijk, maar het aantal heren overstijgt het aantal dames aanzienlijk. Dus kom op, dames, niet verlegen zijn en gauw inschrijven (individueel of met een maatje) en die mannen even een poepie laten ruiken! 

Lex van Houtert
Voorzitter WedstrijdcommissieDoe mee aan de Vlaggetjeswedstrijd en maak kans op een golfreis
Overlijdensbericht
Dames winterkoningin 21 maart
HeerenMaandag zomerseizoen van start
Start NGF Competitie
Birdie Circle Cup 15 april op De Batouwe
Slotwedstrijd Wintercup
Foursomes Kampioenschappen toch apart voor dames en heren
Battle of the Sexes 10 april