Eerste Wintercupwedstrijd van het seizoen is gespeeld


Op zondag 6 november werd de eerste Wintercupwedstrijd gespeeld, voor het eerst in  een andere vorm dan gebruikelijk.  Er was namelijk een 18-holeswedstrijd (Peren/Appel) en een 9-holeswedstrijd (Peren).  Omdat de deelnemers van de 9-holeswedstrijd iets te lang moesten wachten op de uitslag, is inmiddels besloten om de volgende keer (19 november) deze uitslag bekend te maken zodra iedere deelnemer van deze wedstrijd binnen is. 

Behalve tijdens de laatste holes, toen het helaas stevig ging regenen, heeft bijna iedereen kunnen genieten van een frisse herfstdag op een wat zanderige ondergrond. Door een Mulligan te gebruiken werd het een non-qualifying wedstrijd waarbij iedereen ook gebruik kon maken van de tijdelijke plaatselijke regel om de bal te markeren, op te pakken, schoon te maken en weer op dezelfde plek terug te plaatsen.

De prijswinnaars zijn als volgt:

9-holeswedstrijd  (Neary: Mark Brouwer)
  1. Emma Matse (hcp 25.8)  19 punten
  2. Maarten Benders (hcp 41.2) 17 punten
  3. Sander van der Burg (hcp 29.1)  16 punten

18-holeswedstrijd  (Neary: Hans Matse)
  1. Gail Groen (hcp 18.4) 33 punten
  2. Michel van den Berg (hcp 9.8) 31 punten
  3. Gerard de Roij (hcp 28.3) 31 punten

Verder is bekendgemaakt dat vanaf de volgende wedstrijd de prijswinnaars aanwezig moeten zijn bij de prijsuitreiking om hun prijzen in ontvangst te nemen, anders wordt de prijs niet uitgereikt. De punten die gescoord worden, tellen wel mee voor de einduitslag van de Wintercupcompetitie. De uitslag is te vinden op de website, onder Wedstrijden - De Batouwe competities. De uitslag wordt ook bekendgemaakt in de volgende nieuwsbrief.

Winterkoninginwedstrijd
Overlijdensbericht
Clubjeswedstrijd 2022 is gespeeld
Verslag tweede Wintercupwedstrijden
Eerste Wintercupwedstrijd van het seizoen is gespeeld
Senioren Snert Competitie
Heeren start winterseizoen en WinterKoning-competitie
Heeren sluiten zomerseizoen af
HeerenMaster en BirdieMaster 2022 bekend!