Eerste wedstrijd Winterkoningin gespeeld


Een stormachtige start van het winterseizoen.

Dinsdag 1 november werd de eerste wedstrijd om de zeer gewilde titel 'Winterkoningin' gespeeld. 
Een droomstart op A1! Gail Groen had een mooie afslag, een afwijkende 2e afslag en een super-put van 30 meter! De eerste en enige birdie van de dag was in 'the pocket'. Zo'n dag waarop je eigenlijk al weet, dat alles gaat lukken. Gezien de score van 33 punten was dat zeker het geval. Gefeliciteerd Gail met deze mooie eerste plaats. Iny Henzen en Marja Alofs volgden met respectievelijk 31 en 30 punten! Het fotomoment is erbij ingeschoten dus even in hoofdletters de winnares: GAIL GROEN!

Ondanks de niet al te geweldige scores heeft iedereen genoten van de mooie plaatjes onderweg. De prachtige in herfstkleuren veranderende bomen en struiken, verrassende paddenstoelen die je ontdekt bij een weinig florissante afslag en het konijntje dat in volle vaart oversteekt. De gezellige nazit met een lekker hapje belooft weer een mooi winterseizoen. 

De klimaatverandering is ook merkbaar op De Batouwe. Op 1 november nog een baan met de status 'qualifying'. Best bijzonder. Dit heeft ook tot verwarring geleid. Na een check vooraf bij de andere commissies heeft de Damescommissie besloten de wedstrijd als non-qualifying te spelen. Dit blijkt echter tegen de algemene golfregels. Als een baan qualifying is MOET een wedstrijd ook qualifying zijn. Het inzetten van een mullligan kan dit ondervangen. Vanaf nu kunnen alle deelnemers in zo'n situatie een mulligan inzetten bij een willekeurige afslag. Deze bal blijft dan tevens de bal in het spel. Waarvan akte! 

Wil je ook thuiskomen met de titel 'Winterkoningin', dan heb je elke maand 2x de kans je beste beentje voor te zetten. Vergeet dus niet in te schrijven. Dit kan tot zondag 17.00 uur. 

De Damescommissie
Winterkoninginwedstrijd
Overlijdensbericht
Clubjeswedstrijd 2022 is gespeeld
Verslag tweede Wintercupwedstrijden
Eerste Wintercupwedstrijd van het seizoen is gespeeld
Senioren Snert Competitie
Heeren start winterseizoen en WinterKoning-competitie
Heeren sluiten zomerseizoen af
HeerenMaster en BirdieMaster 2022 bekend!