Geslaagde Charity Bowl wedstrijd


Eindelijk mooi weer geworden en dat was gelijk te merken aan alles en iedereen op deze zondag 30 mei. De goede-doelenwedstrijd stond in het teken van het Toon Hermanshuis in Tiel, een ontmoetingsplaats voor mensen die geconfronteerd zijn met kanker en de ervaringen hierover willen delen met lotgenoten. Een aantal bestuursleden van het Toon Hermanshuis, die ook lid zijn van De Batouwe, deden mee aan de wedstrijd.

De wedstrijd was met 67 deelnemers goed bezet. We speelden een qualifying stableford wedstrijd. Slechts 13 deelnemers konden een score van 32 stablefordpunten of meer noteren. Het was weer even wennen dat we de bunker aan konden harken en dat we de vlaggenstok er weer uit konden halen: bewegingen die we het afgelopen jaar afgeleerd hadden. Nu weer omschakelen. Gelukkig maar dat het allemaal weer kan en dat we onze golfbal weer schoon kunnen maken op de baan.

De winnaars:
1. Corrie Hissink 40 stbl punten
2. John Terlingen 37 stbl punten
3. Henrico Chin Joe Kie 36 stbl punten

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Jullie prijs ligt klaar in de shop.

Cheque
Aan het einde van de wedstrijd kon op een vol, zonnig terras een mooie cheque worden overhandigd. Onze voorzitter, Pieter van Noord, overhandigde de cheque van € 1.300,- (de deelnemersgelden verdubbeld met een bijdrage vanuit de Vereniging) aan het bestuur van het Toon Hermanshuis. Het bedrag wordt besteed aan de aanschaf van een loopband.Baan zondag 20 juni weer open
Wat groeit daar in het struikgewas?
Jan van Buuren wint Heerenmaandbeker juni
Uitslagen Maandbekers 12 juni 2021
Beleidsplan 2019-2022 aangepast mei 2021
Restaurant weer open
In Memoriam Nico Hazendonk
Geslaagde Charity Bowl wedstrijd
Terug naar de normale golfregels vanaf 29 mei 2021