Inschrijving damesdiva op de vriendinnendag staat open


Vriendinnen dag 2020 dit jaar met een bijzondere aankleding

Wacht niet te lang met aanmelden

 

Onze jaarlijkse vriendinnen-dag wordt dit jaar op 18 augustus gehouden en wordt in samenwerking met GOLFDIVA georganiseerd. Het wordt een speciale Ladies Tour:

de ROHNISCH RACE 4 LINDA.FOUNDATION.

 

De wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes en de wedstrijdvorm is individueel stableford, max. playing hcp 36. Dames met een hogere handicap mogen zich wél inschrijven maar spelen vanaf handicap 36. Je kunt aangeven bij wie je in de flight wilt spelen.

 

Na de wedstrijd is er een modeshow door GOLFDIVA, een verloting en de prijsuitreiking.

 

Inschrijvingskosten voor leden en haar vriendin

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 per persoon. Van dit bedrag wordt € 10 direct gedoneerd aan de LINDA.FOUNDATION. Het overige geld is voor de ontvangst met koffie, aan het eind van de wedstrijd voor een drankje en hapje en maaltijdsalade. Vriendinnen hoeven geen greenfee te betalen, dit wordt door de Vereniging betaald. Het inschrijfgeld van € 35,00 moet vooraf overgemaakt worden op de rekening van Golfvereniging De Batouwe. Bij afmelding / annulering wordt een bedrag van € 10,00 niet teruggestort, maar blijft staan als donatie aan de LINDA.FOUNDATION.

Golfvereniging De Batouwe wil het goede doel graag ondersteunen en zal voor ieder lid en haar vriendin € 5,00 doneren aan LINDA.FOUNDATION.

 

De wedstrijdprijzen worden verzorgd door Röhnisch. 1e, 2e en 3e prijs en daarnaast Longest, Neary en prijzen voor de Birdies. Hoofdprijs is een Modecheque van Rohnisch zodat de winnares na de prijsuitreiking direct iets uit kan gaan zoeken. 

Na de wedstrijd vindt er een verloting plaats, loten kunnen na de wedstrijd gekocht worden. In totaal zullen er 8 prijzen worden verloot.

 

Let op:

Maximaal aantal deelnemers bedraagt 120. De inschrijving is niet alleen voor leden en haar vriendin opengesteld, maar ook dames van buiten kunnen zich aanmelden. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Ieder lid mag één vriendin uitnodigen. Vriendinnen kunnen alleen door leden worden aangemeld. De inschrijving is mogelijk vanaf 7 maart op 

 

De Damescommissie heet jullie van harte welkom bij dit bijzondere Event en hoopt op een grote opkomst.

 

Wat is de LINDA.FOUNDATION?

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs wil deze foundation meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een  financieel benarde positie bevinden. Zij doen dit in de vorm van een pakket bonnen voor diverse winkels, waarmee de gezinnen lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de Kerstviering. De stichting betaalt zelf alle overheadkosten en garandeert dat elke donatie volledig ten goede komt aan de gezinnen in financiële nood.  


Maatregelen i.v.m. coronavirus verlengd
Greenkeepers in coronatijd
Doe mee aan de landelijke oma dag
NGF competitie afgelast
Inschrijving damesdiva op de vriendinnendag staat open
Open Golfdag voor beginners