Maatregelen rondom clubjeswedstrijd 28 november


De clubjeswedstrijd van 28 november a.s. gaat door, maar om groepsvorming zoveel als mogelijk te voorkomen en om de wedstrijd op een veilige manier in goede banen te leiden, wel met een paar belangrijke aanpassingen:

  • Er wordt gestart vanaf hole 1 van beide lussen. Dus geen shotgun om 11 uur, maar een gespreide start die plaatsvindt tussen 9.48 uur en 12.12 uur.
  • Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden; dat betekent ook dat er geen prijsuitreiking plaatsvindt.
  • De teams hebben zichzelf bij de inschrijving samengesteld; bij de indeling van de starttijden houden we rekening met de clubjes die uit meerdere teams bestaan.
  • De aanmelding vindt plaats bij de starter/wedstrijdleider (bij de holes 1 van beide lussen staat een starter). Hier wordt ook de scorekaart uitgereikt; er is dus geen wedstrijdleiding in het clubhuis aanwezig.
  • Na de wedstrijd voert de captain de score zo snel mogelijk in in E-Golf4U; de winnaars worden bekendgemaakt via de communicatiekanalen van de vereniging.
Uiteraard kan er met in achtneming van de huidige coronamaatregelen, gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het clubhuis en de horeca.
Bescherm de baan door opteeƫn
Rectificatie
Vogeltelling Batouwe
Uitslag Wintercup 20 november
Spelregels winterseizoen Dames
Geen inloop maar inschrijven voor Seniorenochtend
Take away gerechten Batouwe
Spelregels winterseizoen Heeren
Tijdelijke Plaatselijke Regel per 1 november