NGF-competitie 2021


NGF-competitie 2021


Ieder jaar einde zomer wordt de inschrijving geopend voor de NGF-competitie van het komende jaar in de wedstrijdkalender op de website van de Batouwe. Voor de NGF-competitie van 2021 doen we het dit jaar anders.

Naar verwachting zal de NGF verdergaan waar we begin dit jaar gebleven zijn. Zij zullen hooguit enkele veranderingen doorvoeren, zoals het verwijderen van teams die opgeheven worden, het toevoegen van nieuwe teams of het doorvoeren van wijzigingen, wanneer teams bijvoorbeeld aangeven in plaats van 36 holes in het komende seizoen 27 holes te gaan spelen.


Geef wijzigingen door of meld een team aan

De competitiecommissie wil eenzelfde scenario volgen. De Captains krijgen een e-mail, met het verzoek door te geven wat er verandert in hun team. De Competitiecommissie (CoCo) verwerkt deze wijzigingen. Parallel daaraan kunnen leden die competitie willen gaan spelen en die aan de criteria voldoen, zich aanmelden via een e-mail aan de Competitiecommissie. Gebruik daarvoor het volgende e-mailadres: competitie@debatouwe.nl

De mogelijkheid om je op te geven blijft open tot eind september.


Wie komt de CoCo versterken?

De Competitiecommissie is nog op zoek naar versterking. Leden die dit graag zouden willen doen, die competitie (gaan) spelen en over voldoende sociale vaardigheden beschikken, kunnen zich bij de voorzitter van de CoCo aanmelden via hetzelfde e-mailadres als hierboven aangegeven. Wij zoeken bij voorkeur een dame, die zich dan voornamelijk met de indeling en opgave van de damesteams zal bezighouden.


Met vriendelijke groet,


Otto van ’t Hof

Voorzitter CoCo

Wintertrainingsaanbod speciaal voor leden
Uitslag Maandbeker A
Uitslag Maandbeker B
Introductie van het Wereld Handicap Systeem (WHS)
Magazine GOLF.NL
Orange Lady 2020
Geen verliezers bij Cross Country
Lustrumwedstrijd WeCo 12 september 2020
Wooden Spoon en uitslag Maandtrofee senioren