Nieuws van de Damescommissie


Bestuur-Commissiewedstrijd 4 september

De schaal is binnen! Acht leden van de Damescommissie hebben afgelopen zondag gestreden voor dit prachtige resultaat. Wat zijn ze er blij mee! Het werd ook wel weer eens tijd. Op de schaal komt de Damescommissie slechts twee keer voor. "Resultaten uit het verleden zijn garantie voor de toekomst". Toch is er goede hoop voor volgend jaar!
 

Uitslagen Maandbeker A & B dinsdag 6 september

Maandbeker A

Corrie Hissink-Schrijvers was met 39 punten de grote winnares. Heeft ze deze geweldige score bereikt omdat ze gedurende een heel jaar niet op de damesdinsdag heeft meegedaan? Misschien die tijd gebruikt voor extra golflessen? Wie zal het zeggen. Het resultaat mag er zijn! Gefeliciteerd. De score van 39 stablefordpunten was echter niet zo heel bijzonder. Ook Karin Koster-Lamers en Simone Hamerling deden niet voor Corrie onder. Hun laatste 9-holes waren gewoon iets minder. Daarom ook proficiat. 

Acht birdies werden er in totaal door de dames geslagen! Dat verklaart misschien ook wel de hoge scores.
 

Maandbeker B

Of het mooie weer, de drie extra lessen bij Martijn (die ze dit jaar op de damesdinsdagen had gewonnen), de nieuwe driver of de flightgenoten de reden waren voor de monsterscore van Ton van Zuilekom-Van Rooijen is niet te achterhalen. Feit is wel dat ze met 46 stablefordpunten de trotse winnares is van de maandbeker B van september. Well done! Als tweede eindigde Diny Wolters - de Reus met 36 punten en als derde met ook 36 punten Patty Platteel. Birdies waren hier niet veel in de lucht. Slechts één.Doe mee aan de Vlaggetjeswedstrijd en maak kans op een golfreis
Overlijdensbericht
Dames winterkoningin 21 maart
HeerenMaandag zomerseizoen van start
Start NGF Competitie
Birdie Circle Cup 15 april op De Batouwe
Slotwedstrijd Wintercup
Foursomes Kampioenschappen toch apart voor dames en heren
Battle of the Sexes 10 april