Old Grand Dad regiofinale: Hans Henzen wint spectaculair!


Vorige week nam een delegatie van zeven Batouwe-grootvaders deel aan de regiofinale van de Old Grand Dad. De wedstrijd vond plaats op De Hoge Kleij in Leusden: een prachtige, maar geen gemakkelijke baan, zoals de kenners weten.

Maar liefst tachtig grootvader-deelnemers van dertien golfbanen in Midden-Nederland streden om de regioprijs en om tien plekken voor de landelijke finale in augustus. Glorieuze winnaar van de wedstrijd werd Hans Henzen, met een score van maar liefst 44 (jawel: vierenveertig) stablefordpunten. 
En om zijn (over)macht tijdens deze dag aan te tonen: de nummers 2 tot en met 10 van de wedstrijd kwamen uit tussen de 37 en 34 punten. Het commentaar van Hans: "Het liep als vanzelf, ik had geen verwachtingen, geen stress, alles lukte." Dat kun je wel zeggen inderdaad. Hulde, Hans!

 

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er van de andere Batouwe-grootvaders weinig meer is vernomen, inclusief de clubconsul zelf. Wel kijken we terug op een fraaie golfdag met gelijkgestemden: allen grootvader en donateur van het goede doel: de sport- en spelmogelijkheden verruimen voor gehandicapte kinderen.
Invitatiewedstrijd Senioren groot succes
Maandbeker B verplaatst van 13 naar 27 augustus
Birdie Circle Cup op Prise d'Eau op 1 september
Batouwe Golfladder; ronde 10
Vrije teekeuze in de maandbeker A
Strokeplay kampioenschappen 10 en 11 september
Dames speelden Maandbekers A en B
Uitslag Maandbeker 9 holes juli 2022
Old Grand Dad regiofinale: Hans Henzen wint spectaculair!