Orange Lady 2020


Zoals ieder jaar organiseerde de seniorencommissie ook dit jaar een speciale wedstrijd met een knipoog naar Prinsjesdag. Vandaar de naam Orange Lady, uit de tijd dat prinses Beatrix nog Koningin was. Maar we hebben in onze nieuwe Koningin een waardig opvolgster.

De spelvorm
De deelnemers spelen in flights van drie personen en iedere speler krijgt een oranje bal waarmee extra punten verdiend kunnen worden. Een enkeling heeft de bal nog in bezit na 18 holes, maar sommigen zijn hun bal al kwijt na de eerste hole. En ja, dan kun je een goede klassering wel vergeten.

Bitterballen
Met een aantal van 39 golfers en een mooi nazomers weertje was het een geslaagde dag. Ook enkele deelnemers die voor het eerst meededen vonden dit een leuke spelvorm. Gewoon eens iets anders. Vanwege een Prinsjesdag die uiterst sober was, hebben ook wij het sober gehouden, met bitterballen tijdens de prijsuitreiking om de bittere nasmaak van de troonrede iets te verzachten.

Verliezers en winnaars
De flight die al betrekkelijk gauw al zijn oranje ballen kwijt was, sloot de rij met 47 punten; de prijswinnaars kwamen binnen met 70 punten: Fred, Hans en Pamela, gefeliciteerd.

De Seco



Informatiebijeenkomst 29 oktober
Winnaar Praeses Cup
Tijdelijke plaatselijke regel opnemen en schoonmaken bal
Inloop Senioren op woensdag per 1 november aangepast
Vanuit de wedstrijdcommissie
Take away gerechten Restaurant De Batouwe
Laatste nieuws coronamaatregelen
Geen golfer en golfster van het jaar 2020
Actuele coronamaatregelen per 14 oktober