Seniorenochtend 8 juli terug naar (bijna) normaal. LET OP: Buggy anders reserveren!


 

Woensdag 8 juli 2020, een historische dag voor de senioren.


De senioren gaan weer als bijna NORMAAL van start!

De wedstrijdkalender wordt weer gevolgd. Er zijn dus qualifying en non-qualifying wedstrijden. Er wordt uiteraard gespeeld met inachtneming van de huidig geldende aangepaste golfregels.


Er wordt weer met contant GEPAST geld betaald aan de wedstrijdtafel!! Uitsluitend 1 en 2 Euro muntstukken, kleinere munten worden NIET geaccepteerd. Dit in het belang van de veiligheid van de wedstrijdleiding.


Er is wedstrijdleiding aanwezig, die op gepaste afstand de wedstrijdkaarten met stickers voor je neerlegt.


Na afloop je scores invoeren op je eigen telefoon of tablet. Mocht dit problemen opleveren, dan kun je de wedstrijdleiding vragen om dit voor je te doen. De kaarten hoeven niet te worden ingeleverd. Wel zelf thuis bewaren dit seizoen.


Na afloop is er een gezellig samenzijn op het terras MET een prijsuitreiking en een praatje en soms een lekker hapje EN …. 3 personen aan 1 tafel mag ook weer.

Echter, er worden GEEN handen geschud of knuffels o.i.d. uitgedeeld. We blijven de 1.50m regel zorgvuldig hanteren, voor jullie veiligheid maar ook die van de wedstrijdleiding.


Omdat het de eerste wedstrijd is in het nieuwe normaal en de eerste maandtrofeewedstrijd van dit seizoen zal er een feestelijk tintje gegeven worden aan deze wedstrijd.


Alle nog te spelen maandbokaalwedstrijden doen mee in de competitie "Senior van het jaar”. Deze prijs wordt bekend gemaakt en uitgereikt op de slotwedstrijd.


BUGGY reserveren: indien je een BUGGY nodig hebt, vink deze dan aan als je je voor een wedstrijd inschrijft in Egolf4U (handicart).


DE BUGGY HOEFT DAN NIET MEER BIJ DE SHOP GERESERVEERD TE WORDEN!


Anders staan ze dubbel gereserveerd, dat schept dan verwarring bij en extra werk voor de shopmedewerkers. Dan kan het wel eens fout gaan met allerlei irritaties voor iedereen en dat willen we uiteraard voorkomen. Let wel: indien je geen buggy reserveert bij het inschrijven is er op de wedstrijddag geen buggy beschikbaar! We hebben in totaal 7 buggy’s tot onze beschikking. Het kan zijn dat we bij grote drukte 2 personen in 1 buggy moeten plaatsen. Dat is dan niet anders en wij vertrouwen op jullie begrip daarin. Vast onze dank daarvoor.


Ook kun je bij het reserveren opgeven of je vroeg, geen voorkeur of laat wilt starten. Even aanklikken. Niets aangegeven? Dan deelt het systeem je willekeurig in, meestal vroeg.


Voor verdere info volg de wedstrijdkalender en het NIEUWS! dat op 12 juli weer in je mailbox verschijnt.


Wij van de seniorencommissie zijn super blij jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen aan de wedstrijdtafel op woensdag 8 juli. Je kunt je inschrijven tot zaterdag 4 juli 18.00u.

Maak gebruik van dit heugelijke feit en kom met z’n allen.


De SeCo


Angeline Muijs van de Moer (voorzitter)

Cross Country 13 september
Uitslag Lustrumwedstrijd Dames
Bestuur-commissiewedstrijd met verrassingen
Secretariaat gesloten van 31 juli tot 10 augustus
Maandbeker 9 holes op 27-holesbaan voor hoge handicappers
Hole in One Peren 3 Chris van Oijen
Nieuwe outfit marshalteam
Bericht van overlijden
Uitslag Maandbeker A