Uitslag clubkampioenschappen strokeplay


Het weekend van 27 en 28 juni werden de clubkampioenschappen Strokeplay gehouden. Op zaterdag speelden de dames en heren 2 keer 18 holes. De beste spelers speelden zondag nog een keer 18 holes voor de finaleplekken.
Zaterdag eindigde bij de dames Helien Rebergen overtuigend met 170 slagen op de eerste plek met een ruime voorsprong op nummer 2, Gail Groen met 184 slagen en Ria van der Wens met 186 slagen.
Bij de heren eindigde de zaterdag spannender, Ronald Polman stond eerste met 157 slagen, op de hielen gevolgd door Charles de Klerk met 159 slagen en op de derde plek Joep van Arnhem met 162 slagen. Zeker bij de heren was alles nog mogelijk op de zondag.

De greenkeepers lieten niets aan het toeval over en maaiden en rolden zondagochtend de greens  en op deze supersnelle greens kon de finale beginnen.

Bij de dames bleek Helien niet meer in te halen, zij werd eerste met 270 slagen, maar de strijd om de tweede en derde plek was nog heel spannend. Uiteindelijk ruilden de dames van plek en werd Ria met 282 slagen tweede en Gail derde met 285 slagen.

Bij de heren werd het een spannende dag, Joep van Arnhem en Charles de Klerk namen samen de leiding over en kwamen met exact dezelfde stand binnen 238 slagen, gevolgd door Ronald Polman met 242 slagen. Op Appel 9 volgde een play-off die door Joep gewonnen werd met precies 1 slag verschil. En net als de voorgaande jaren wist de jeugd deze wedstrijd weer te winnen de de 15 jarige Joep werd de winnaar bij de heren.
Alle foto's van de prijsuitreiking staan hierWintercup 23 januari startlijst
Wintercup wedstrijden
Transitie van EGA- naar WHS Handicap
AANPASSING RESERVERING STARTTIJDEN
LET OP: Schrijf op tijd in voor heren-, dames- en seniorenochtend
Inschrijven damesdinsdag iets eerder gesloten
Damesdinsdag ook voor 9 holes
Uitslag Wintercup 19 december
Tijdelijke Plaatselijke Regel per 16 december 2020