Vacature Bestuur


Vacature bestuur (m/v)


In verband met het terugtreden van Anjo Leistra is er een vacature ontstaan in het Bestuur van onze golfvereniging. Wij roepen leden op die de koers van de vereniging mede vorm en inhoud willen geven zich te melden dan wel nadere informatie in te winnen.


Functieprofiel

We zoeken iemand die midden in de vereniging staat en qua karakter in staat is om makkelijk te communiceren met leden uit alle geledingen van de vereniging. De focus voor dit bestuurslid zal vooral liggen op het onderhouden van het verbindende contact met een aantal commissies, die in hoge mate zelfstandig werken op basis van raamafspraken met het bestuur. Daarnaast denk je mee en lever je een actieve bijdrage aan het beleid en de uitvoering.


Om die reden zien wij graag iemand met onder meer de volgende kenmerkende eigenschappen:

· Helicopterview

· Ervaring met en gericht op wedstrijd- en competitiementaliteit

· Teamplayer in het contact met de commissies en met de bestuurscollega’s

· Bereid en in staat om regelmatig in vergadersituaties mee te doen en een bijdragende rol te vervullen


Het bestuur bestaat nu uit één vrouw (Ria v.d. Peet) en drie mannen (Barend de Graaff, Rens Plandsoen en Pieter van Noord). Voor een ideale bezetting en afspiegeling van ons ledenbestand heeft een tweede vrouwelijk bestuurslid voor ons voorkeur, maar is geen ‘must’.


Reactie graag naar onze voorzitter Pieter van Noord, via mail [voorzitter@debatouwe.nl; pawvannoord@gmail.com] of telefoon [ 06-11606104].


Ingevolge de Statuten en het Huishoudelijk Reglement volgt de formele benoeming, op basis van een bindende voordracht in de Ledenvergadering, die in het najaar zal plaatsvinden.

Wintercup 23 januari startlijst
Wintercup wedstrijden
Transitie van EGA- naar WHS Handicap
AANPASSING RESERVERING STARTTIJDEN
LET OP: Schrijf op tijd in voor heren-, dames- en seniorenochtend
Inschrijven damesdinsdag iets eerder gesloten
Damesdinsdag ook voor 9 holes
Uitslag Wintercup 19 december
Tijdelijke Plaatselijke Regel per 16 december 2020