Vacature Bestuur


Vacature bestuur (m/v)

 

Op de ALV van 24 november jl. is Ria van der Peet herkozen als lid van het bestuur voor een vaste periode eindigend op de dag van de in 2022 te houden ALV. Ria heeft dan ongeveer vier jaar zeer actief meegedaan en vindt dat het tijd wordt voor andere bezigheden.

 

Dit betekent dat er in april 2022 een plaats vrij komt in het bestuur. Wij roepen leden op die de koers van de vereniging mede vorm en inhoud willen geven zich te melden dan wel nadere informatie in te winnen.

 

Functieprofiel

We zoeken iemand die midden in de vereniging staat en qua karakter in staat is om makkelijk te communiceren met leden uit alle geledingen van de vereniging.

De focus voor dit bestuurslid zal primair liggen op het onderhouden van het verbindende contact met commissies zoals de Communicatiecommissie, Jeugdcommissie, Commissie Natuur & Landschap. Commissies werken in hoge mate zelfstandig op basis van raamafspraken met het bestuur.
Daarnaast denk je vanzelfsprekend mee en lever je een actieve bijdrage aan de visie, het beleid en de uitvoering van de vereniging.


Om die reden zien wij graag iemand met onder meer de volgende kenmerkende eigenschappen:

· Helicopterview

· Ervaring met en gericht op genoemde commissieterreinen

· Teamplayer in het contact met de commissies en met de collega’s in het bestuur

· Bereid en in staat om zich te verbinden met geplande vergaderingen van het bestuur en overig en daarin een bijdragende rol te vervullen.


Het bestuur bestaat momenteel uit twee vrouwen (Astrid Ridderbos en Ria) en drie mannen (Barend de Graaff, Rens Plandsoen en Pieter van Noord). Voor een ideale bezetting en afspiegeling van ons ledenbestand heeft een tweede vrouwelijk bestuurslid voor ons voorkeur, maar is geen ‘must’.

 

Reactie graag naar onze voorzitter Pieter van Noord, via mail [voorzitter@debatouwe.nl; pawvannoord@gmail.com] of telefoon [ 06-11606104].

 

Ingevolge de Statuten en het Huishoudelijk Reglement volgt de formele benoeming, op basis van een bindende voordracht in de Ledenvergadering, die elk voorjaar c.q. najaar plaatsvindt.

Overlijdensbericht
Dinsdagdames opgelet
Wintercup 5 op zaterdag 22 januari
Jaarkalender GV De Batouwe 2022
Overlijdensbericht
Vacature Bestuur
Geslaagd!
Bescherm de baan door opteeën
Spelregels winterseizoen Dames