Jeugdlidmaatschap en tarieven

Veel mensen denken dat golf duur is, maar wist je dat er al jeugdlidmaatschappen zijn rond € 100 per jaar?

Jeugdlidmaatschap t/m 24 jaar
Ben je niet ouder dan 24? Dan kun je op De Batouwe heel voordelig golfen. In onderstaande tabel lees je per leeftijd wat de jaarlijkse kosten zijn.

 

                                                                           Tarieven 2022
Leeftijd Speelvergoeding Vereniging NGF Totaal per jaar
t/m 12 jaar € 65 € 25 € 9 € 99
13 t/m 18 € 155 € 25 € 9 € 189
19 t/m 20 € 320 € 25 € 9 € 354
21 t/m 24
€ 320 € 25 € 19 € 364


Studentenlidmaatschap t/m 29 jaar
Ben je niet ouder dan 29 jaar en heb je op 1 januari van enig jaar een geldig inschrijvingsbewijs van een Universiteit of Hogeschool? Ook dan kun je bij De Batouwe nog heel voordelig golfen. In onderstaande tabel lees je wat voor jou de jaarlijkse kosten zijn.

                                                                          Tarieven 2022
Leeftijd Speelvergoeding Vereniging   NGF 
Totaal per jaar
25 t/m 29 € 320 € 25   € 19 
€ 364

>> Aanmeldingsformulier lidmaatschap
Kies voor het basislidmaatschap (tegen jeugdtarieven)

Speelvergoeding
Wat houdt speelvergoeding precies in? De speelvergoeding betaal je simpelweg om te mogen spelen op de baan. Ben je namelijk geen lid en wil je komen spelen, dan zou je per golfronde moeten betalen. Als lid hoeft dat niet, je koopt al je golfrondjes gewoon in één keer af en kunt zo vaak spelen als je wilt!

Vereniging
Wat houdt de verenigingsbijdrage precies in? Welnu, je hebt de golfbaan én de golfvereniging. Misschien een beetje gek, maar ja alles wat op de golfbaan gebeurt moet natuurlijk wel georganiseerd worden. Voor een deel doet de baaneigenaar dat, maar voor de leden is de Vereniging daar druk mee. En dat kost geld. Nou ja... eigenlijk niet eens zo heel veel! Als jeugdlid mag je gebruik maken van alle speel- en oefenfaciliteiten zoals de driving range, oefengreens, oefenholes en uiteindelijk ook de Kleine- en Grote Baan.

NGF
Wat houdt de NGF-bijdrage precies in? In Nederland bestaat de Nederlandse Golf Federatie. Zij behartigen de belangen van alle golfers in Nederland. Elke golfer is daar automatisch lid van, want zij regelen een heleboel voor golfers én golfbanen. En tja, ook dat kost geld, maar ook in dit geval kost dat gelukkig helemaal niet zo veel!

Je bent welkom als lid!