Koningsspelen            
_____________________________________________

 

De Batouwe doet ook mee met de Koningsspelen!

De Koningsspelen is een evenement dat landelijk plaatsvindt op de vrijdag vóór Koningsdag. De Koningsspelen worden georganiseerd door de Krajicek Foundation en de Johan Cruijff Foundation. Het doel van de Koningsspelen is om leerlingen van de basisschool bewust te laten worden dat sport bij een gezond leven hoort. En sporten is niet alleen gezond, het is ook nog eens heel leuk om te doen!


                                                                                                 

Maak op speelse wijze kennis met de golfsport!

Op onze mooie golfbaan De Batouwe in Zoelen nodigen wij schoolkinderen van groep 4 t/m 8 van harte uit om op een leuke manier kennis te maken met de golfsport in een informele sfeer. Golf is een sport die bij kinderen nog niet zo bekend is, daarom kan de Koningsspelen kinderen een leuke ingang bieden om eens een kijkje te nemen op de golfbaan en zelf een balletje te slaan.


           
Samen met de jeugdcommissie, jeugdcoaches en de Nederlandse Golf Federatie (NGF) hebben wij op onze golfbaan een heus parcours ingericht waar kinderen op een veilige en leuke manier onder begeleiding allerlei golfslagen kunnen proberen. Dit varieert van het raken van een bulls eye, het mikken in gaten tot het omslaan van een bordje waarna er een zakje met een verrassing naar de bofkonten toe vliegt. Zie ook Golfraak.nl


         


Meedoen? Zo gaat het in zijn werk!

De activiteit zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen en u bent welkom tussen 09:00 en 17:00 uur. De golfbaan ligt buiten de bebouwde kom, maar is prima per fiets te bereiken. Als u met de kinderen en begeleiding op de fiets kunt komen heeft dat de voorkeur. Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Wij raden u aan om zich op tijd aan te melden omdat we slechts een beperkt aantal scholen kunnen plaatsen.


Scholen die de leerlingen van groep 4 t/m 8 kennis willen laten maken met de golfsport kunnen zich aanmelden door het volgende formulier in te vullen:

                                                    

Ook is het mogelijk om je aan te melden via een e-mail naar het volgende adres: jeugdcommissie@debatouwe.nl. Daarbij is de volgende informatie belangrijk om te vermelden:

-       Naam School

-       Plaats School

-       Contactpersoon

-       E-mailadres

-       Telefoonnummer

-       Het aantal kinderen dat deelneemt

-       De leeftijd of groep van de kinderen

Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u ons gerust mailen!


Tot ziens op de Koningsspelen!