Lidmaatschap 9-Holesbaan
____________________________________________

De eerste aanleg van De Batouwe heeft geresulteerd in de (aparte) 9-holes qualifying baan en is gelegen direct naast de 27-holes wedstrijdbaan. De 9-Holesbaan is dankzij de korte par 3 en 4 holes een ideale locatie voor zowel de beginnende als de geoefende speler. Het heeft uitgebreide oefenfaciliteiten zoals driving range, putting green en oefenbunkers. Hier worden ook de privé golflessen of complete golfcursussen door onze golfprofessionals gegeven. Een eigen Clubhuis met kleedkamers en kleinschalige horeca behoren tot het geheel. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig. Regelmatig vinden hier in het weekend leuke activiteiten voor zowel leden als niet-leden plaats.

U wordt als lid van Golfvereniging De Batouwe deel van een actieve en bruisende Vereniging, waarin het beoefenen van de golfsport op deze prachtige 9-holes accommodatie centraal staat. U kunt onbeperkt gebruik maken van deze accommodatie binnen de daarvoor geldende afspraken.
Natuurlijk kunt u op een relatief anonieme wijze dit lidmaatschap invullen. Als u het leuk vindt kunt u bij onze Vereniging ook deelnemen aan de wedstrijden die op de 9-Holesbaan worden georganiseerd. Maar ook, in bijvoorbeeld commissieverband, helpen alle activiteiten vorm te geven en te organiseren. Heel veel leden leveren op deze wijze al op vrijwillige basis hun aandeel hierin. Gebleken is dat dit veel voldoening geeft, want hiermee worden nieuwe contacten gelegd en gezamenlijk wordt aan de Vereniging inhoud gegeven.

Deelname aan wedstrijden 27-Holesbaan

Leden van de 9-Holesbaan kunnen deelnemen aan wedstrijden van de 27-Holesbaan. Naast het verschuldigde inschrijfbedrag moeten zij daarnaast een greenfee betalen. De greenfee is gelijk aan het hospitality tarief. Op zon- en feestdagen betaalt u het introductietarief.


9 holes
18 holes
ma tm za
€ 20
€ 37,50
zon-feestdagen
€ 28
€ 45
winterperiode
€ 20
€ 35
> Greenfee tarieven...
 

Hospitality
Golfvereniging De Batouwe heeft hospitality regelingen met diverse andere golfverenigingen. Dit betekent dat onze leden voor een gereduceerd tarief op deze banen kunnen spelen. > Lees verder...


Financiële verplichtingen
De speelvergoeding, de verenigings-contributie en de Nederlandse Golf Federatie(NGF)-bijdrage zijn jaarlijks verschuldigde bedragen. Zie voor het overzicht de 'Lidmaatschapstarieven' op deze pagina.

NGF bijdrage
U betaalt jaarlijks een bijdrage aan de NGF. Deze bijdrage is onderdeel van het lidmaatschapstarief van de Vereniging. In het geval De Batouwe niet uw homeclub is, is de bijdrage lager (€ 6 voor volwassen leden en € 3 voor jeugdleden). Door de NGF-bijdrage ontvangt u:
  • tweemaal per jaar het magazine GOLF.nl
  • deelname aan de collectieve aansprakelijkheidsverzekering, die het NGF voor al haar leden heeft afgesloten
  • deelname aan het spaarprogramma Fairwaystrokes
  • een gratis account voor De Golf Academie
Aanmeldingsprocedure
U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden door het insturen van het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier, dat u hiernaast kunt downloaden. U ontvangt een bevestiging van het Secretariaat. Tevens wordt een factuur meegestuurd voor de verschuldigde lidmaatschapsbedragen. Na ontvangst van uw betaling bent u als lid speelgerechtigd en ontvangt u van de Vereniging het taslabel met jaarsticker, een exemplaar van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement, het Marshalreglement en het NGF-pasje.


Duur en beëindiging van het lidmaatschap
Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Echter, nieuwe leden kunnen maandelijks toetreden. De speelvergoeding wordt dan berekend over de resterende maanden van het jaar. Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan tot einde kalenderjaar.
Opzegging dient schriftelijk te geschieden vóór 1 december.

Omzetting lidmaatschap 9-Holesbaan naar lidmaatschap 27-Holesbaan
De omzetting van het lidmaatschap van de 9-Holesbaan naar de 27-Holesbaan kan per maand plaatsvinden.

Voor alle vragen over het lidmaatschap van onze Vereniging kunt u contact opnemen met het Secretariaat.