Lidmaatschap

____________________________________________


Houd je van golfen en speel je geregeld, word dan lid van De Batouwe. 

Golfen, zo vaak als je wilt op een 27 holes baan, waar praktisch altijd een starttijd is. Een afwisselende uitdagende baan, geschikt voor iedere speler, jong, oud, beginner of ervaren. De Batouwe heeft een 27-holesbaan met A- status en een 9-holes par 3 en 4 baan. Op de 27 holesbaan moet je een starttijd reserveren, op de 9 holes par 3-4 baan kun je altijd terecht. 

Vereniging Golfvereniging De Batouwe is een gezellig vereniging. Nieuwe leden voelen zich snel thuis. Je kunt meedoen aan alle soorten wedstrijden, van competitieve clubkampioenschappen, tot gezellige funwedstrijden. 


Wekelijkse activiteiten: 

  • de Heerenochtend op maandag, 
  • de Damesochtend op dinsdag, 
  • de Seniorenochtend op woensdag. 

 

Liever eens met eigen vrienden golfen? Die kun met korting een greenfee kopen. Zie hier de greenfeetarieven.


Oefenen

Als lid ben je altijd welkom op de driving-range en de uitgebreide oefenfaciliteiten. Je kunt les krijgen van ervaren Pro”s. 

Natuurvriendelijke baan Golfen tussen de fruitbomen vol bloesem of smakelijke vruchten. De Batouwe is een prachtige baan, mooi rustig gelegen in de Betuwe. De Batouwe is ook een natuurvriendelijke baan vol dieren en planten. 


Jeugd

De jeugd Golf wordt steeds populairder en toegankelijker. Joost Luiten en Anne van Dam zijn succesvolle rolmodellen voor de sport. Zeker voor de jeugd tot 24 jaar en studenten tot 30 jaar is golf ook helemaal niet duur. Op de Batouwe is een actieve jeugdcommissie 


Als lid van de Batouwe hoor je ook bij de Club van 27. Dit betekent dat je met korting bij 7 andere gelijkwaardige banen kunt spelen. 


Leden ontvangen verder Verder krijg je tweemaal per jaar het magazine GOLF.nl, een collectieve aansprakelijkheidsverzekering van de NGF en een gratis account voor De Golf Academie. 


Lid worden? 

Er zijn diverse lidmaatschapsvormen (zie bij Tarieven in rechterkolom). Ook kun je kiezen voor een proeflidmaatschap van drie maanden. 

Vragen? Neem dan contact op met ons secretariaat. Op dinsdag tot en met donderdag 0344-631031 secretariaat@debatouwe.nl 


U kunt zich voor het lidmaatschap aanmelden door het insturen van het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier, dat u hiernaast kunt downloaden. 
Na ontvangst van uw betaling bent u als lid speelgerechtigd en ontvangt u van de Vereniging het taslabel met jaarsticker, een exemplaar van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement, het Marshalreglement en het NGF-pasje.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Echter, nieuwe leden kunnen maandelijks toetreden. De speelvergoeding wordt dan berekend over de resterende maanden van het jaar. Het lidmaatschap wordt altijd aangegaan tot einde kalenderjaar.


Duur en beëindiging van het lidmaatschap

Opzegging dient schriftelijk, bij voorkeur per e-mail aan het secretariaat, te geschieden vóór 1 december.

Na opzegging en op enig moment weer lid worden, is opnieuw het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Omzetting lidmaatschap 27 holesbaan naar lidmaatschap 9 holesbaan

De omzetting van het lidmaatschap van de 27 holesbaan naar de 9 holesbaan kan alleen per 1 januari en dient vóór 1 december van het voorafgaande jaar aangevraagd te worden.

Voor alle vragen over het lidmaatschap van onze Vereniging kunt u contact opnemen met het Secretariaat.

Lidmaatschapstarieven 2020


Proeflidmaatschap 2020


Lidmaatschap 9-Holes Baan


Aanmeldingsformulier lidmaatschap