Club van 27

__________________________________________________


Het ontstaan van dit initiatief stamt uit 2007. Toen zijn Golfclub Anderstein en Golfclub Zeewolde een samenwerking gestart. De leden van deze verenigingen konden tegen gereduceerd tarief op elkaars banen spelen. Intussen is dit netwerk uitgebreid met de Drentsche Golf & Country Club, Golfclub Princenbosch, Golfclub Heelsum, Golfclub Almeerderhout. Golfvereniging De Batouwe heeft zich in 2012 aan kunnen sluiten en de Haarlemmermeersche in 2015. Het hebben van een 27 holes course is voorwaarde en basis voor deze onderlinge afspraak geweest. Ook bestuurlijk worden ervaringen uitgewisseld waardoor de Club van 27 tot een waardevolle samenwerking is uitgegroeid. 

 

Leden van Golfvereniging De Batouwe kunnen het beste de website van de vereniging raadplegen (klik op het logo) waar gespeeld wil gaan worden om de actuele speelmogelijkheden te bekijken.


Als lid van één van de hierboven genoemde verenigingen kunt u op alle deelnemende banen op weekdagen spelen tegen een tarief van € 37,50 per ronde van 18 holes en € 20 per ronde van 9 holes (maandag t/m zaterdag) Op zon- en feestdagen en op speciale clubdagen geldt de regeling niet.

Wij wijzen u er op dat deze regeling geldt voor spelers met een maximale (club)handicap van 54 en dat u zich bij de receptie moet kunnen legitimeren met uw NGF-pas als lid van betrokken vereniging. 


Onderdeel van deze regeling is dat u vier weken van te voren een starttijd kan reserveren op De Batouwe. Per uur wordt één flight toegelaten die van deze regeling gebruik kan maken. De regeling is in principe gericht op individueel gebruik en dus niet van toepassing op groepen. Als de mogelijkheid er is kan in onderling overleg hiervan worden afgeweken.

Het is vooral een regeling die beschouwd moet worden als een voorrecht en niet als een recht!

U bent van harte welkom, ook in ons Clubhuis!