Senioren-commissie

____________________________________________


De Senioren-commissie organiseert het hele jaar door op de woensdagmorgen wedstrijden 18 holes voor dames en heren vanaf 50 jaar, die lid zijn van De Batouwe en een EGA Handicap van maximaal 54 hebben.

Alle wedstrijden staan in de Jaarkalender en in de Agenda op deze website.

In de Jaarkalender kunt u ook de starttijden, startlijsten en uitslagenlijsten lezen.

Het inschrijfgeld voor de standaardwedstrijden bedraagt € 3 per persoon. Voor sommige wedstrijden wordt een ander bedrag gehanteerd. Dit staat bij de info van de wedstrijd in de Jaarkalender aangegeven. Er worden gemengde flights samengesteld, wat een heel andere dimensie aan het spel geeft dan alleen dames- of herenflights. In principe speelt u iedere week met andere flightgenoten, waardoor u in korte tijd veel mensen leert kennen of weer eens spreekt.


Het zomerseizoen (1 april tot 1 november) wordt geopend met een gezellige openingswedstrijd en afgesloten met een leuke slotwedstrijd. Deze wedstrijden hebben een feestelijk karakter en een bijpassende wedstrijdvorm. Op de tweede woensdag van de maand wordt de wedstrijd om de Maandtrofee gespeeld (behalve als de dag op een feestdag valt dan wordt de wedstrijd een week doorgeschoven). Er wordt ingedeeld in één EGA handicap 0 tm 54. De winnaars van de Maandtrofeewedstrijden dingen tevens mee naar de Senior van het Jaar Trofee (best of 4). De winnaar wordt bekend gemaakt en gehuldigd op de avond van de slotwedstrijd.


Alle wedstrijden zijn qualifying, tenzij anders aangegeven. Eens per maand wordt een funwedstrijd (non-qualifying) gespeeld. Er wordt gestart op hole 1 en 10. De wachttijd voor de uitslag en prijsuitreiking wordt hierdoor met 2 uur ingekort, zodat alle deelnemers aanwezig kunnen zijn tijdens de gezellige nazit. Het prijzenaanbod is altijd zeer verrassend!


U kunt inschrijven via deze website van De Batouwe bij Wedstrijden > Jaarkalender of op de eGolf4U-terminal in de hal van het Clubhuis tot zaterdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag. Uiterlijk maandagmorgen 12.00 uur voorafgaand aan de wedstrijddag wordt de startlijst gepubliceerd bij de wedstrijd op de Jaarkalender.


Gedurende het winterseizoen (1 november-1april) worden er inloopwedstrijden (18 of 9 holes) georganiseerd. U kunt inschrijven bij de wedstrijdtafel. De inlooptijden worden in de Jaarkalender vermeld. Er wordt gestart op hole 1. Alle wedstrijden zijn non-qualifying, ook als de baan wel qualifying is! In dat geval wordt er een Mulligan ingezet! 

Alle winterwedstrijden doen automatisch mee aan de Senioren Snert Competitie (best of 4). Deze competitie wordt afgesloten met de bekendmaking en huldiging van de Koning of Koningin op de laatste wedstrijd van het winterseizoen. 

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met één van de commissieleden!Angeline Muijs van de Moer

VoorzitterSamenvatting WedstrijdreglementVoorzitter

Angeline Muijs van de Moer

06 18 42 66 08

Secretaris

Sonja van Herwijnen

0343 44 17 09

Penningmeester

Maarten Veen

06 34 81 41 83

Leden

Annemieke Hoekzema

0343 53 13 43

 

Marijke Kalff

0343 45 20 42

 

Joan Nijenhuis

0344 68 14 43

 

Martin van Etten

06 83 11 83 59

 

Peter Hoevers

0345 51 58 37

 

Henk van de Vreede

06 42 08 99 89

 

Hans Rijnbende

06 28 43 43 41