Deze website

____________________________________________

 

Deze website is een belangrijke informatiebron, in de eerste plaats voor leden van Golfvereniging De Batouwe, maar andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom om deze site te bezoeken! Er is inmiddels heel veel informatie aanwezig over onze Vereniging, over onze commissies en over alles wat met de Golfsport te maken heeft. Veel hiervan is in dit medium opgeslagen en staat voor u ter beschikking!

Maar ook in de digitale wereld buiten onze Vereniging is veel interessant aanvullend materiaal aanwezig. Als deze informatie iets toevoegt aan onderwerpen op deze website  hebben we de links naar deze externe informatie zo veel mogelijk toegevoegd.  

 

Een aantal onderwerpen zijn afgeschermd voor bezoekers, die geen lid zijn van onze vereniging. Zij zijn gemerkt met een Op deze ledenpagina's staat privacy gevoelige informatie. Alleen leden kunnen via de bekende inlogcodes deze pagina's bezoeken. De eerste keer dat u deze pagina's op deze website bezoekt wordt gevraagd om de inlogcodes in te vullen. Zie voor instructie hiervoor de link op de rechterzijde van deze pagina. Als u deze 'laat onthouden' door uw PC, is dit bij een volgend bezoek niet meer nodig.

 

Om er voor te zorgen dat aanvullende informatie gemakkelijk te vinden is, zijn alle links naar documenten, mailadressen, fotoalbums en websiteadressen op de rechterzijde van een pagina geplaatst. Als de tekst onderstreept is, er staat >>>, of er staat een icoontje, logo of afbeelding, dan bestaat er (veelal) een link naar een achterliggende (internet)pagina. Ook de logo's van NGF, BMVG en onze certificeringen zijn gelinkt. Regelmatig staan er links naar andere pagina's op deze website. Dit is gedaan omdat de inhoud van deze pagina's elkaar aanvullen. 

Klik al deze onderwerpen op de rechterzijde aan en u wordt verder geleid naar meer informatie!

 

De opzet en inhoud van deze website zijn met grote zorg uitgevoerd. Desondanks kunnen er foutjes in bijvoorbeeld mailadressen of telefoonnummers voorkomen.

Wij willen hier graag van op te hoogte zijn, zodat we dit kunnen aanpassen. Bovendien zijn we ge├»nteresseerd om andere verbeteringen aan te brengen of informatie toe te voegen. Of heeft u nog vragen? Laat het ons weten! Graag door ons een mail te sturen naar webmaster@debatouwe.nl

Alvast hartelijk dank!

 

Veel plezier bij het gebruik van deze website!


Webmaster


Marloes Gebuijs

Robin van Schaik
     

Uitleg toegang ledenpagina's


Privacyverklaring

Adverteren op deze website?Foto's website:

Coen Ploeger
Henk Jenner (slideshow)                                                                            Wilt u reageren?