Korting bij andere clubs

__________________________________________________


Club van 27

Golfvereniging De Batouwe heeft een samenwerking met andere verenigingen met een 27 holes baan, de Club van 27. Hiervan maken deel uit:

  • Golfclub Anderstein
  • Golfclub Zeewolde
  • Golfclub Princenbosch
  • Golfclub Heelsum
  • Golfclub Almeerderhout 
  • Golfclub Haarlemmermeersche

Deze verenigingen van de Club van 27 bieden elkaars leden een hospitality chain tarie aan.

 

De 18-holes greenfee bedraagt € 42,50 en de 9-holes greenfee is € 22,50 dit geldt van maandag tot en met zaterdag. Op zondagen, feestdagen en speciale clubdagen telt deze regeling niet. 


Om gebruik te maken van de korting moet u zich bij de receptie kunnen legitimeren met uw (digitale)NGF-pas. Er is een maximum van één flight per uur. De regeling is niet bestemd voor groepen. Als er voldoende ruimte is, kan hier soms wel van worden afgeweken.
Birdie Circle

Birdie Circle is een initiatief van samenwerkende golfbanen. Het is leuk om af en toe op een andere golfbaan te spelen. Golfcentrum De Batouwe heeft voor alle leden van G.V. De Batouwe met het basislidmaatschap een Birdie Circle pasje beschikbaar. Birdie Circle gasten krijgen tot 50% korting op de greenfee, zodat leden tegen vergelijkbare aantrekkelijke tarieven bij de deelnemende golfbanen kunnen spelen.

Banen in de Birdie Circle: De Haenen (Breda), Best Golf (Best), De Gulbergen (Mierlo), Prise d'Eau (Tilburg), Amelisweerd (Utrecht) en Golfcentrum De Batouwe.

Vraag in de shop op De Batouwe naar het Birdie Circle pasje.
Lees hier meer over de Birdie Circle en de voorwaarden op de deelnemende golfbanen.
Wasserbug Anholt

Daarnaast is er een overeenkomst met golfclub Wasserburg Anholt. Leden kunnen daar met korting golfen, 18 holes golfen voor € 45,-  Golfclub Wasserburg Anholt is ongeveer 100 km hier vandaan, bij Rees in Duitsland. Als je bij Golfclub Wasserburg Anholt wilt spelen, graag van tevoren bellen naar het secretariaat om een tijd af te spreken, telefoonnummer 0049-2874915120.

Als je met een grotere groep wilt spelen graag contact opnemen met Chris Schäffer (een Nederlander, die verantwoordelijk is voor de sales), telefoonnummer 0049-28218969974.