Maandag

De Heeren-commissie trekt de herfst en de winter door met de HeerenMaandag Inloopwedstrijden. Dit betekent dat u zich op maandag aanmeldt tussen 8.45 en 9.45 uur. Als de 27-holes baan gesloten is proberen we op de Kleine Baan te spelen.
Ook dit inloopseizoen rekenen we weer op een grote belangstelling! Het is gezond, je bent lekker buiten en denk aan de gezelligheid tijdens en na de wedstrijd!

Dinsdag 'Winter-Koningin'

De eerste 'Winterkoningin' wedstrijd zit erop. Als de weergoden meewerken volgen er dit winterseizoen nog vier. Op elke eerste dinsdag van de maand. Per wedstrijd verdienen de tien beste speelsters de punten. Indien er minstens drie wedstrijden zijn gespeeld kunnen we op 29 maart de kroning van de 'Winterkoningin' vieren. Voor deze wedstrijden moet ingeschreven worden via 'Jaarkalender en inschrijven' op de website.
De overige dinsdagen organiseren we inloopwedstrijden. 9 holes of 18 holes naar keuze. Meld je in het Clubhuis tussen 9.30 en 9.50 uur. Er wordt ingedeeld op volgorde van binnenkomst.
Speel lekker mee en geniet van de frisse buitenlucht in de wintermaanden!

Woensdag

De Senioren-commissie organiseert gedurende de wintermaanden inloopwedstrijden op woensdag. De inlooptijd is van 8.45 tot 9.30 uur. Starttijden tussen 9.00 en 10.00 uur. Er wordt gestart vanaf twee lussen. Er kan zowel 9 holes als 18 holes gelopen worden.
De inloopwedstrijden zijn non-qualifying.
Wij rekenen op een grote opkomst, des te gezelliger is de nazit!