9-Holes baan wedstrijden

____________________________________________


De 9-holes baan, ook wel Pruimengaard genoemd, zorgt door de lengte van de holes voor een 'extra dimensie' aan het golfspel.

Deze 9 holes par 3 en 4 baan wordt veel gebruikt door beginnende golfers met een wat hogere handicap. Maar de prachtige ligging van de holes zorgen er voor dat het spelen hier ook een grote uitdaging is voor gevorderde spelers!


open winterwedstrijden


In december gaan wij weer van start met de wintercupwedstrijden op de 9 holesbaan.
Elke 2e en 4e zaterdag van de maand kan je inlopen tussen 12.00 en 12.30 en speel je 9 holes.
Deze wedstrijd is ook voor beginners en voor gastspelers.
Een aantal van deze wedstrijden tellen mee voor de wintercup, dus………..speel mee op elke 2e en 4e zaterdag in de maanden december, januari, februari en maart.
Inschrijfgeld voor leden € 2,00 en niet leden € 12,00.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 14 december, daarna 28 december, zaterdag 11 en 25 januari, 8 en 22 februari en 14 maart. Vrijdag 27 maart is de avondwedstrijd en dan wordt ook de overall winnaar bekend gemaakt.


open maandbekers

De 9-holes baan commissie organiseert op dit deel van De Batouwe Maandbekerwedstrijden. Alle leden van de Vereniging kunnen hieraan deelnemen! De Maandbekerwedstrijden zijn óók toegankelijk voor niet-leden. Een handicap is vereist (0-54).

De Maandbeker is een qualifying wedstrijd, die één keer per maand wordt gespeeld.  Deelname aan deze wedstrijd vindt plaats door u in te schrijven via 'Jaarkalender en inschrijven' op deze website of per e-mail. Voor leden van de Vereniging bedraagt de deelname € 5 en voor niet leden € 25. 

De start- en uitslagenlijst van de Maandbekerwedstrijden vindt u onder 'Jaarkalender en inschrijven' op deze website. De uitslagen voor de titel 'Birdie-kampioen' voor dames en heren zijn hier in opgenomen.


Niet-leden kunnen het EGA handicapbewijs laten registreren en de handicap laten bijhouden bij Golfvereniging De Batouwe. > Lees hiervoor verder...               

Jaarkalender wedstrijden 9 holesbaan

Plattegrond


Scorekaart


Playing Handicaptabellen