Tips bij het registreren van een Qualifying-kaart

De marker is geen lid van G.V. De Batouwe
Bij het registreren van een qualifying-kaart wordt gevraagd om de naam van de marker in te vullen. Het lijkt erop dat dan uitsluitend namen van leden van De Batouwe ingevuld kunnen worden. Dit is natuurlijk niet het geval. Als de marker geen lid is van De Batouwe klik dan op:
  • 'selecteer marker' en voer in als persoonscode 'GAST'
  • daarna de button 'Gast (A. Gastmarker)' aantippen
De sticker voor op de kaart wordt niet afgedrukt
Als het goed is wordt er een sticker afgedrukt voor op uw kaart. Mocht de sticker niet worden afgedrukt, dan is het noodzakelijk dat u met de hand het volgnummer, de datum en het tijdstip op de kaart vermeldt, zoals op het scherm van de terminal staat aangegeven. Daarnaast uiteraard ook uw naam en lidcode en de naam van de marker en zijn/haar lidcode noteren.

Q-kaart aanvragen via de E-Golf4u webapp
Bij de aanvraag van een Q-kaart via de webapp van E-Golf4u, ontvangt u geen sticker om op de fysieke scorekaart te plakken. Wij verzoeken u dan op de plaats van de sticker op de fysieke scorekaart het #kaartnummer evenals de datum en tijd van de aanvraag te noteren. Het #kaartnummer krijgt u te zien in de webapp na het invullen, bevestigen en opslaan van de aangevraagde Q-kaart.
Is uw medespeler geen lid van De Batouwe selecteer dan als marker 'gast' in de webapp.
De fysieke scorekaart graag compleet invullen met naam speler, lidcode, EGA-hcp tee-kleur, playing hcp en handtekening alsmede de naam van de marker, zijn (lidcode), EGA-hcp en handtekening.

update juni 2016